Categorieën
Informatie over quinoa

Quinoa op Kantoor

40% van Nederlandse werknemers missen quinoa op kantoor

Deze week was in het nieuws dat vele Nederlandse werknemers superfoods zoals quinoa mist op kantoor. Dat blijkt uit onderzoek van Multiscope in opdracht van cateraar Eurest onder ruim 1.000 respondenten.

quinoa in bedrijskantine op kantoor quinoa voor bedrijven quinoa kantoor

Werknemers van 35 tot 44 jaar oud zeggen behoefte te hebben aan een uitgebreidere keuze in de zogenoemde superfoods. Dit omdat ze thuis dit soort voedingsmiddelen gebruiken en dit op het werk willen kunnen voortzetten, zo legt Hans Gijsen, productmanager bij Eurest, uit.

Quinoa afwezig in bedrijfskantine

Populaire superfoods waaronder quinoa zijn volgens 70% van de respondenten niet of zeer weinig aanwezig in de bedrijfskantine. Ook geeft 20% van de vrouwelijke deelnemers op dit moment een dieet te volgen. Dat wil je natuurlijk voortzetten met quinoa op kantoor en als dat niet mogelijk is in de bedrijfskantine, dan moet je zelf wel quinoa naar kantoor meenemen. Verre van ideaal natuurlijk.

Productiever met gezonde lunch

Bedrijven kunnen natuurlijk quinoa online kopen omdat werknemers dat graag willen. Als werknemers tevreden houden en luisteren naar de wensen niet voldoende redenen zijn, dan is het ook nog eens zo dat werknemers zich productiever voelen na een gezonde lunch. Mensen kunnen zich minder goed concentreren en zijn sneller geirriteerd na een ongezonde lunch. Kortom, werkgevers haal quinoa op kantoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *