Contact Quinoa Holland

Wilt u meer weten over onze Nederlandse quinoa? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Naast quinoa in 5 en 9 kilo verpakkingen, leveren wij ook speciale verpakkingen voor bedrijven. We leveren grootverpakking van 25 kilo aan restaurants in heel Nederland.

In Amsterdam bezorgen wij onze grootverpakking quinoa per fiets, voor de rest van het land geldt dat we dit met onze bestelbus doen. Ook leveren wij speciale kleinverpakking van bijvoorbeeld 250 gram voor maaltijdbox bedrijven of detailhandel die graag Nederlandse quinoa verkoopt. Onze verpakkingen hebben standaard natuurlijk kraftpapier, maar als u speciale wensen heeft dan horen we dat graag. Quinoa Holland is een flexibel bedrijf dat graag met bedrijven die interesse hebben in quinoa wil samenwerken.

Contactformulier Quinoa Holland

Naast onze boerderij, hebben wij ook een ophaaladres in Amsterdam. Voor alle quinoa liefhebbers uit de hoofdstad of voor degene die een bezoek aan Amsterdam willen combineren met het inslaan van heerlijke, goedkope quinoa.

Quinoa Holland Amsterdam

Borneostraat 100-3

1094 CR Amsterdam

quinoa holland logo