Categorieën
Informatie over quinoa

Quinoa in Amsterdam afhalen

Zoals velen van jullie natuurlijk al weten, leveren wij quinoa aan consumenten in heel Nederland. Maar sinds kort kunnen alle klanten ook de quinoa gratis afhalen in Amsterdam. Onze afhaallocatie is centraal gelegen in Amsterdam Oost, namelijk aan de Borneostraat.

quinoa amsterdam afhalen

 

Quinoa afhalen in Amsterdam

Onze heerlijke Nederlandse quinoa in 5 of 10 kilo pakken laten bezorgen, is uiteraard erg gemakkelijk. Maar wij zijn helaas genoodzaakt daar wel bezorgkosten voor te rekenen. Dus voor de mensen die liever hun geld aan quinoa besteden, hebben we besloten een afhaaladres in Amsterdam aan te bieden. Het adres om quinoa in Amsterdam af te halen is: Borneostraat 100-3. We zijn hier niet altijd aanwezig, stuur ons daarom even een mailtje met de gewenste aantal kilo’s quinoa. Dan bespreken we samen met u een tijdstip dat u goed uitkomt om de quinoa af te halen in Amsterdam.

Quinoa Amsterdam

We verpakken onze quinoa in 1 grote zak en 1 hervulbare stazak. Zo kan u voor uzelf steeds de hervulbare stazak vullen met nieuwe quinoa uit de grote geweven zak. Ook is een geweven zak quinoa qua vervoer erg handig, u zou het zelfs op de fiets kunnen vervoeren. Dan is het wel handig om een krat op uw fiets te hebben. Voor een betere service en om meer mogelijkheden te bieden om de goedkoopste quinoa van Nederland aan te bieden, hebben we een afhaaladres in Amsterdam geopend.

Afhaaladres quinoa Amsterdam:

Borneostraat 100-3

1094CR Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *