Categorieën
Informatie over quinoa

Quinoa kopen goedkoop dankzij technologie

Het is gezond, erg lekker, maar helaas vaak vrij duur: quinoa. Wij doen er alles aan om de prijs van quinoa laag te houden door de voedselketen zo kort mogelijk te houden. Direct van het land naar de klant is ons doel. Nu kwamen wij in Amerika een erg innovatief concept tegen waarbij restaurantketen Eatsa een geautomatiseerde manier van quinoa bestellen en eten introduceert.

quinoa kopen goedkoop

Quinoa goedkoop kopen in geautomatiseerd restaurant

Het lijkt op een restaurant uit een science fiction film, zal dit de toekomst worden? Het vegetarisch restaurant dat vestigingen in San Francisco en LA heeft, biedt quinoa bowls aan voor ongeveer $7,00. Het volledig geautomatiseerde bestel- en ophaalproces maakt dat mogelijk.

Degene die wel eens in Amerika quinoa hebben gekocht, weten dat dit erg goedkoop is voor Amerikaanse begrippen. Quinoa goedkoop kopen is dus mogelijk in Amerika dankzij technologie. Er is kritiek op dineren zonder menselijke interactie. Natuurlijk is de beleving een beetje kil vergelijken bij een authentiek restaurant. Aan de andere kant kan je het beter vergelijken met de ervaring bij andere Fastfoodketens. Wordt je nou echt gelukkig door de interactie met McDonald medewerkers? Precies… En als we dankzij technologie quinoa goedkoop kopen, waarom niet..:). Dus nodig je vrienden en vriendinnen uit en ga heerlijke quinoa kopen bij Eatsa!

quinoa bestellen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *