Categorieën
Algemeen

Eten bestellen via internet steeds populairder

Eten bestellen via internet zoals kant en klaar maaltijden worden steeds populairder. Mensen willen wel vers en gezond eten, maar liefst er zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. We zijn altijd bezig met nieuwe trends op het gebied van eten. Een van die trends die wij erg interessant vinden, is de opkomst van maaltijden services. We denken dat deze trend zich de komende jaren alleen maar verder zal ontwikkelen.

eten bestellen quinoa maaltijden

 

Eten bestellen dient het gemak

Momenteel bestelt ruim een kwart van alle Nederlandse wel eens kant en klaar maaltijden. Eten bestellen zoals gezonde en warme maaltijden worden via met name voor het gemak gedaan. Elk jaar neemt die markt met zo’n 10% toe. Vooral ouderen maken hier meer en meer gebruik van. Producten kopen via internet is inmiddels zo ingeburgerd, dat iedereen wel eens producten koopt via internet. Veel mensen hebben ook geen geen zin om te koken omdat zij druk zijn met andere dingen. In dat geval is een maaltijdservice natuurlijk erg makkelijk.

Vers eten steeds belangrijker

Al in de jaren 90 begonnen supermarkten met het aanbieden van maaltijden. Alleen waar je toen met name pizza’s en simpele pasta’s in het assortiment zag, willen mensen nu vers eten kunnen bestellen. Daar zit ook de grootste groei in. Jongeren zijn zich veel bewuster van het belang om gezond te eten dan in de jaren 90. En ook ouderen willen langer vitaal blijven en vers eten is daarin belangrijk. Daardoor zoeken mensen vooral vers eten zonder toevoegingen en krijgen lokale producten de voorkeur.

Mensen besteden misschien minder tijd aan het bereiden, de smaak en kwaliteit is wel essentieel. Mensen willen genieten, samenvattend moeten maaltijden dus gezond en lekker zijn en gemak leveren.

Waar kan je eten bestellen?

Er zijn op internet heel veel bedrijven te vinden om maaltijden te bestellen. Veel mensen willen wel dat het bestelde eten bestaat uit verse ingrediënten en gezond is. Per regio zijn er veel bedrijven te vinden die dit aanbieden. Twee grote bedrijven die in heel Nederland leveren zijn Uitgekookt en Apetito.

Maaltijdboxen

Naast bovenstaande voorbeelden zijn maaltijdboxen een goed alternatief als je toch nog wilt koken. Snel koken met verse lokale producten inclusief duidelijke instructies maken het erg interessant voor de drukke medemens. Een van de bedrijven waarvoor wij Nederlandse quinoa leveren, is De Krat. Zij leveren in groot Amsterdam en hebben veel gezonde en lekkere maaltijden. Het voordeel van maaltijdboxen is dat je echt wordt verrast qua recepten en producten. Elke dag met gemak weer heerlijk eten op tafel, wie wil dat niet?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *